China 9d Vr-Bioskoop fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Landy Chow

Telefoonnummer : 86-15989046446

WhatsApp : 8615989046446

Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

De Technologieco. van de Guangzhouoneindigheid, Ltd.

                Belangrijke vervaardiging van vrproduct

  • Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.
  • Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.
  • Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.
  • Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel
Merken: Oneindigheid Aantal werknemers: 20~100
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2019
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Technologieco. van de Guangzhouoneindigheid, Ltd is een innovatief high-tech bedrijf dat in de virtuele werkelijkheidstechnologische ontwikkeling en de toepassing gespecialiseerd is. De Guangzhouoneindigheid handelt vroeger een openluchtbedrijf van het vermaakmateriaal dat originaliteit, onderzoek en ontwikkeling, inhoud, productie, verkoop, verrichting en de dienst doorneemt om pan-vermaak en de raadsels van kinderen tot stand te brengen. Na jaren van exploratie en ontwikkeling van de markt, in 2019, oneindigheid-Technologie met succes omgezet en promotie in het gebied die van pan-vermaak „VR+ model“, zich op de ontwikkeling van de virtuele industrie van het werkelijkheidsmateriaal concentreren. Voorts om een uitvoerige VR+Park te creëren, wordt Onze professionele R&D-afdelingsteams in Australië toegewijd aan inhoudsaanpassing, ontwerp planning en klantenverrichting opleiding, voorziend klanten van een one-stop oplossing.

 

 

1. Technisch Opleidingsplan

 

om gebruiker toe te laten hebben uitvoerig begrijpend de producten en dagelijks gebruik, onderhoud en beheer, zullen wij uitvoerige, systematische opleiding voor de aan de clientzijde technicus of de exploitant verstrekken.

 

Door de opleiding, zouden de gebruikers een uitvoerig begrip over het systeem, met inbegrip van het ontwerp van het systeem, de installatie, het opdragen, de verrichting en het onderhoud hebben, dokkend, en ernaar streven om de gebruiker te maken het weten hoe te om het volgens onze opleiding en systeembouw documentatie te gebruiken die onafhankelijk beheer, verrichting, onderhoud kan zijn het gehele systeem.

 

 

 

2. Na de verkoopdienst:

 

1. volgens verschillende situatie van onze cliënten, zullen wij technici aan uw plaats aan verzenden om de installatie te voltooien en u onderhoud dagelijks te onderwijzen.

2.One jaargarantie, life-long onderhoud.

3.Lifetime vrije software-upgrade.

 

 

 

1). De dienst en Garantie

 

Onze producten zullen onder strikte inspectie zijn, die productkwaliteit verzekeren vóór pakket en zullen producten met een minimum van storingspercentage maken om aan de behoefte van gebruiker volledig te voldoen en last te verminderen.

 

 

 

2). Waarborgmaatregel

 

Onze garantiegroep zal in aanraking met de klant in de eerste keer, effectief bericht met de klanten communicatie problemen zijn. Voor algemeen mislukkingsprobleem, lost het garantieteam door telefoon, netwerk verre manieren om klant te leiden het probleem in een uur op. Voor onbekwaam om te verwijderen scheid foutenprobleem, zal het team van het garantiewerk binnen 24 uren aankomen om het probleem op te lossen, zal het garantiewerk in 48 uren worden gebeëindigd.

 

 

 

3). De levendienst

 

Wanneer het product voorbij garantieperiode is, verlenen wij nog de betaalde dienst ter plaatse van de onderhoudsreparatie, laad slechts de basiskosten. Terwijl de gebruikers het vrije team van de onderhoudstechnicus van lijndienstinstructie, verre technische bijstand en andere diensten kunnen nog worden.

Geschiedenis

De Technologieco. van de Guangzhouoneindigheid, Ltd handelt vroeger een openluchtbedrijf van het vermaakmateriaal dat originaliteit, onderzoek en ontwikkeling, inhoud, productie, verkoop, verrichting en de dienst doorneemt om pan-vermaak en de raadsels van kinderen tot stand te brengen. Na jaren van exploratie en ontwikkeling van de markt, in 2019, oneindigheid-Technologie met succes omgezet en promotie in het gebied die van pan-vermaak „VR+ model“, zich op de ontwikkeling van de virtuele industrie van het werkelijkheidsmateriaal concentreren.

Dienst

De Technologieco. van de Guangzhouoneindigheid, Ltd handelt vroeger een openluchtbedrijf van het vermaakmateriaal dat originaliteit, onderzoek en ontwikkeling, inhoud, productie, verkoop, verrichting en de dienst doorneemt om pan-vermaak en de raadsels van kinderen tot stand te brengen. Na jaren van exploratie en ontwikkeling van de markt, in 2019, oneindigheid-Technologie met succes omgezet en promotie in het gebied die van pan-vermaak „VR+ model“, zich op de ontwikkeling van de virtuele industrie van het werkelijkheidsmateriaal concentreren

 

Naverkoop Sercice 

1. 3 jaar garantie voor software!

2. 2 jaar garantie voor componenten!

3. 1 jaargarantie voor hardware!

4. Technische ondersteuning in een leven!

 

Technologiesteun
Verstrek het handboek van machine, om klant te onderwijzen hoe te werken en de machine te installeren.
Verzend foto's en video naar klanten voor verwijzing.
De verrichtingsgegevens analyseren gebaseerd op de machine van de klant, aanbieden raad voor parameter die meer winst plaatsen te krijgen.

 

De installatiedienst

1. Stuur uw technici naar China om het installeren en het testen te leren.

2. Wij zullen u diagram, instructies, beelden en video's verzenden om het te tonen.

3. Stuur onze technicus naar uw plaats om de installatie te voltooien.

 

VR filmsupdate

Wij hebben ons professioneel team die aan de VR-film werken, normaal kunnen wij nieuwe film 1-2 elke maand aan onze klanten tijdens de periode van garantie bijwerken.

Ons Team

Onze Teams

 

ONEINDIGHEIDSafdelingen:

 

Verkoopteams overzee: 10-20 personen;

 

Productiearbeiders: 20-30 personen;

 

Op de markt brengende teams: 5-10 personen;

 

U-afdeling: 5-10 personen;

 

R&D-afdeling: 15-20 in Australië;

 

Naverkoopsteun: 10-20 personen;

 

Kwaliteitscontrole: 5-10 personen.

  • Mandy

  • Amiina

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in