Tel.:
China 9d Vr-Bioskoop fabrikant
Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

CHINEES-AUSTRALISCH GEZAMENLIJK BEDRIJF

de BIOSKOOP van 9D VR | de BIOSKOOP van 5D 7D | HET RENNEN REEKS | VR THEMApark…

Thuis

Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Dank voor het geduld van Sandra en aardig aan ons van het beginnen tot geplaatst, groot antwoord in E-mail, Whatsapp opdracht te geven. De dienst en het geduld winnen altijd.

—— Ekarisia van Chili

De beste kwaliteit heb ik ooit gehade, snelle levering en uitstekende klantenservice, zou ik vrienden naar aankoopgoederen van u! doorverwijzen! het goede werk!!

—— Michael van Amerika

Alvorens zaken te beginnen, denk ik de goede dienst enkel zoals onze vrienden ons vertrouwen wint. U!!

—— Shelly van het Duits

1 2 3 4
Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

1 2
Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

 • lopende band

  GUANGZHOU de ONEINDIGHEIDSfabriek heeft een modern standaardgebied van de vierkante die meters van 3500+ van productie in Guangzhou, China met meer dan 40 professionele arbeiders worden gebaseerd. Onze producten worden vervaardigd van de keus van grondstof, het grondstof testen, elektrische cilinderassemblage, kringsassemblage, buitenassemblage en het strikte systeem van testinspecties vóór verzending, die ervoor zorgt dat de producten van uitstekende kwaliteit aan onze cliënten zullen worden verscheept.

   

  BETROUWBARE PRODUCTIECAPACITEIT kunnen wij 100+pcs maandelijks bereiken en wij hadden reeds aan vele landen, zoals de V.S., Canada, Mexico, Korea, India, Thailand, Duitsland, Servië, Frankrijk, Spanje, Litouwen, de V.A.E, Saoedi-arabische Arabisch, Jordanië, Nigeria verkocht en een bevredigende reputatie bereikt. En in 2020, hebben wij met succes verscheidene verdelers in belangrijke markten, zoals Hamburg/Duitsland, Saudi-Arabië/het Midden-Oosten uitgebreid.

   

  Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  Wij hebben onze eigen fabriek in Guangzhou. Wij leveren de Bioskoop van 9D VR, de Producten van VR Leisure&Sport, 360 VR stoel, het Bevindende Platform van VR HTC, VR-het Rennen Simulator, VR-Kinderenreeks, de Bioskoop van 5D 7D, en houden ontwikkelend nieuwe innovaties. Voorts verlenen wij OEM/ODM-de dienst, marketing en de naverkoopdienst. Wij kunnen aangepaste oplossingen verstrekken om aan uw individuele behoeften te voldoen!

   

  Welkom om ONEINDIGHEID te contacteren om uw betrouwbare en op lange termijn te zijn partner!

 • R & D

  Wij hebben twee professioneel R&D team, in Guangzhou en andere in Australië. Onze producten omvatten de Bioskoop van 9D VR, de Producten van VR Leisure&Sport, 360 VR stoel, het Bevindende Platform van VR HTC, VR-het Rennen Simulator, VR-Kinderenreeks, de Bioskoop van 5D 7D, en houden ontwikkelend nieuwe innovaties. Wij zien ons als gedachte leider en pionier voor innovatieve acties in onze industrie. Wij zullen ernaar streven om het invloedrijkste internationale merk en de innovatieve producten in de markt tot stand te brengen en de VR-materiaal verwerkende onderneming op te bouwen van wereldklasse.

   

  Kies ONEINDIGHEID, bepalen wij normen in technologie, kwaliteit, de dienst, prijs en ontwerp dat naar optimale klantenvoordeel en klantenvereisten georiënteerd is, zijn wij goedkoopst maar niet het absoluut WAARDEVOLST in onze industrie!

Contactgegevens
Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Landy Chow

Tel.: 86-15989046446

Fax: 86-20-8920-6991

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.
Zaal 813, Nr 1, Nr 5, Huizhan-Zuidenweg, Haizhu-District, Guangzhou, Guangdong
Tel.:86-159-8904-6446
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit 9d Vr-Bioskoop Leverancier. © 2018 - 2021 9d-vrcinema.com. All Rights Reserved.