China 9d Vr-Bioskoop fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Landy Chow

Telefoonnummer : 86-15989046446

WhatsApp : 8615989046446

lopende band
  • Aanpassingsontwerp
  • Merk en Embleemaanpassing
  • Unieke Vorm van VR-Machine

Onze fabriek is professionele manufancture van de bioskoopmateriaal van 5D/8D/9D vr. Wij specialiseren ons in het onderzoek, ontwikkeling en productoin voor de bioskoop.

 

Onze fabriek wordt gericht op het maken van de stereoscopische films toegankelijk, heeft de wijze een goede voorspelbaarheid voor de markt die lage input en hoge terugkeer is. Wij voorzien u van 3D, 4D en 5D, 6D, 7D, 8D, 9D, 12D, XD-theaterdecoratie, speciaal gevolgenontwerp, techniekinstallatie en het opdragen, marketing beheer en andere one-stop dienst! Het succes van de klant is onze prioriteit.

 

Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

 

OEM / ODM

OEM&ODM is beide aanvaardbaar in ons bedrijf. Ongeveer OEM, zijn wij originele munufacture van onze vrmachines met een fabriek op grote schaal samen met hoeveelheden beroeps en geschoolde arbeiders, welke producten van de gurantees beste kwaliteit en finishment van productie controleer. En voor ODM, hier is ook beschikbaar en meer welkom geheten in ONEINDIGHEID, omdat wij de unieke producten aangezien onze klanten nodig hebben, zoals embleem of vorm of de aanpassing van de speleninhoud zouden willen hier verstrekken. U kunt zich over of ongerust maken wij genoeg ontwerpers aan file hebben al ontwerp vervaardigt?

 

 

 

R & D

Ongeveer zijn de het ONEINDIGHEIDSonderzoek en Ontwikkeling, daar boven 20 Mensenr&d Ingenieur in het bedrijf. Onze ingenieurs worden toegewijd aan het ontwikkelen van nieuwe spelen en het bijwerken van onze software zodat wij verscheidenheden van octrooifilms voor onze klanten hebben en helpen films of spelen regelmatig bijwerken. Het grootste deel van onze klanten denken aan ONEINDIGHEID hoogst vooral onze R&D-teams.

Guangzhou Infinity Technology Co., Ltd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in