China 9d Vr-Bioskoop fabrikant

De Technologieco. van de Guangzhouoneindigheid, Ltd.

                Belangrijke vervaardiging van vrproduct

NIEUWS

September 20, 2019

Grote Terugkoppeling van 2019 IAAPA PARIJS EURO EXPO

Grote Terugkoppeling van 2019 IAAPA PARIJS EURO EXPO

ONGEVEER IAAPA Expo Europa 2019:

(vroeger tonen de Euro Aantrekkelijkheden) gefonkeld in de Stad van Licht 16-19 Sept. 2019, als jaarlijkse Expo bracht de beroeps van de aantrekkelijkhedenindustrie in Frankrijk bijeen. De inleidende ramingen wijzen op de Expo 15.900 deelnemers aantrok, met inbegrip van 11.100 gekwalificeerde kopers en 648 tentoonstellend bedrijven. De 13 percentenverhoging van het tentoonstellen van bedrijven van 2018's-gebeurtenis in Amsterdam wijst op de voortdurende sterkte en de groei van de globale aantrekkelijkhedenindustrie, in het bijzonder in het Europa, het Midden-Oosten, en gebied van Afrika (EMEA). Ontvangen door IAAPA, kenmerkte de globale vereniging voor de aantrekkelijkhedenindustrie, de gebeurtenis een verslag-brekende handel toont het behandelen van meer dan 17.500 netto vierkante meters.

 

 

2019 IAAPA PARIJS EURO EXPO zijn volkomen gebeëindigd op 19 September. Er is groot nieuws van onze plaats terugkoppelt.

 

De hoeveelheden spelers genieten van speel onze virtuele werkelijkheidsmachine--VR maximum wat u in een virtuele wereld die zoals Ferly brengt met BEAT SABEL en populairdere spelen zoals het In dozen doen Training, VR-Ritme, hoogte-Klap, Zombie… en andere pretinhoud dansen van VR-STOOMspelen.

 

Het gebaseerd op geïntegreerde de verrichtingsregeling van HTC VIVE, Ruimte keurt Schieten van VR de geavanceerde de laser van HTC VIVE het plaatsen technologie goed. Ook, verstrekt het een ervaring van het mooie landschap van de virtuele wereld in een kleine beperkte ruimte. De alle-richting levensechte scènes zullen u diep onderdompelingsgevoel brengen. Wanneer de spelers 360° virtuele werkelijkheidsglazen dragen, zal hij zich volledig in de virtuele werkelijkheidswereld, de toekomst van de spelwereld openen onderdompelen.

 

Als u 2019 IAAPA Parijs Expo mist, me maak niet ongerust.

Als u ook wilt nadenken openings een de ervaringszaal van 9D VR, klik hier om ons nu te contacteren!!

 

Of roepend Landy bij 0086 159 8904 6446

E-mail: landy@infinityfunpark.com

 

Meer professionele diensten, betere prijzen, die voor uw wachten op raadplegen.

Meer informatie en meer korting!!

 

 

 

Contactgegevens