China 9d Vr-Bioskoop fabrikant

De Technologieco. van de Guangzhouoneindigheid, Ltd.

                Belangrijke vervaardiging van vrproduct

NIEUWS

September 4, 2019

Het Vermaak Expo van Thailand in September

Ontmoet u in TAAPE Dit September

【Tentoonstellingstijd】 19-21 September, 2019

【Van de het Effecttentoonstelling & Overeenkomst van de tentoonstellingsplaats】 Centrum, Bangkok, Thailand

【Cabine】 E29

【Van de organisator】 Thailand (Bangkok) Vermaak & Aantrekkelijkheid Parken

 

Inleiding van de Tentoonstelling

TAAPE 2019 is de eerste en slechts toont het professionele Vermaak in Thailand. De show zal zo velen brengen aangezien de fabrikanten die binnenvermaakproducten voor kinderen, mechanische vermaakproducten, vermaakproducten produceren van Water park en Carnavalsfeesten als thema hebben, verzamelt Bangkok om de recentste ontwikkeling van Vermaak en Vrije tijds de industrie in Thailand te demonstreren. Het zal de bedrijven van meer dan 20 landen en professionele bezoekers van Maleisië, Thailand, Singapore, Laos, Kambodja, Indonesië, Vietnam, Birma, China, Korea, India, Taiwan, Nederland, Rusland, Spanje, en Groot-Brittannië, enz. aantrekken. Voorts verstrekken het toenemen van de economie van Thailand en het kweken van de middenklasse een goede kans voor de ontwikkeling van de Vermaak en Vrije tijdsmarkt.

 

In Thailand toon, meer vermaakproducten met inbegrip van inflatables, de machines van AR. spoedig u zal komen ontmoeten. De hoogste populaire productcombinatie!!

 

Geen kwestie one-stop van het vermaak bedrijfs of vermaak producten voor uw winkelcomplex, meer informatie die wij van uw plan op de hoogte zijn geweest, meer one-stop bedrijfsprojectkeus zal worden aangepast verstrekt volgens uw plaats.

 

Kom ervaren, het ondergedompelde genieten van, zaken om geld te verdienen!! Nu roepend ons-- +86 15989046446 Landy hier!!

 

【Contacteer ons】

WhatsApp/Telefoon: +86 15989046446

E-mail: landy@infinityfunpark.com

Website: http://www.infinityfunpark.com/

 

 

 

Contactgegevens