China 9d Vr-Bioskoop fabrikant

Van het de Werkelijkheidsspel van het vermaakmateriaal Virtueel Hydraulisch de Motie5d 7D XD Theater

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: INFINITY
Modelnummer: de Bioskoop van 5D 7D VR
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: De luchtbelfilm+ Rek filmt + Houten geval of ingepakt als behoefte van klanten
Levertijd: Verscheept in 7 dagen na betaling
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 200 reeksen per maand

Gedetailleerde informatie

Systeem: Hydraulisch/Elektrisch/Pneumatisch Zetels: 2 / 4/6/8 /9/12 Zetels of Aangepaste Zetels
apparatuur: Simulatorkanonnen en vr glazen Interactieve speciale Gevolgen: Het infrarode manier schieten
Films: Regelmatig bijgewerkt

Productomschrijving

Van het de Werkelijkheidsspel van het vermaakmateriaal Virtueel Hydraulisch de Motie5d 7D XD Theater

 

Wat is de machine5d simulator van het Bioskoopspel?
De uitvinding van 5D-bioskopen stond ons toe om zich in de wereld van virtuele werkelijkheid te werpen, is deze technologie een perfecte combinatie 3D beelden en gevolgen die door speciale equipements op de menselijke opmerkzame organen worden veroorzaakt.

U wordt totaal betrokken bij wat op het scherm gebeurt, en voelt bewegingen, stralen van zon, wind het blazen en vochtige lucht van oceaanwind enz.

Onze 5D-bioskoop/theater die op 3D sterobioskoop/wordt gebaseerd theater en professionele motie/dynamische hydraulische zetelsstoelen hebben diverse soorten milieu-effecten met inbegrip van bliksemsimulatie, regensimulatie, sneeuwsimulatie, smogsimulatie, bellensimulatie, het hete daling dalen, trilling, luchtontploffing, mistnevel, been tickler, oorwind, oorgeluid en enz. toegevoegd.

Voor de bioskoop van 7D en 9D-, heeft het op 5D bioskoop met meer speciale gevolgen bijgewerkt.

 

Wat is de specificatie van de Bioskoop/de Simulator van 7D?

 

Technische Parameters: Hydraulisch/Elektrisch

Voltage: 220V/380V

Macht: 3.75KW/7.5KW

Maximumlading: 1000KG/1500KG

Platform: Geavanceerde 3 DOF & 6 DOF motieplatform

Regelafstand: 1500mm1600mm

Max. voor & achterschuine standhoek: Ongeveer 14 graden

Max. linkerzijde & schuine standhoek: Ongeveer 17 graden

Grootste vliegtuig die landen: 210mm230mm

Efficiënte reis: 150mm

Maximumlading: 2500kg

 

Van het de Werkelijkheidsspel van het vermaakmateriaal Virtueel Hydraulisch de Motie5d 7D XD Theater

 

(1) bliksem: Terwijl de filmschoten, storm, bioskoopzaal een verblindende bliksem zullen uitgeven, en begeleid door het gebrul van bliksem, zodat het publiek als het zijn bij de onweersbuidagen voelt.

(2) regenend: Terwijl de film voor een regenachtig beeld, die de lichtste vrees om de zaal Yuhua tonen omhoog te bewegen, die in de zaal bovenop het nevelapparaat geïnstalleerd is uit computergestuurd om bestaat te voltooien, zal het publiek echt over regendaling van de vochtige hemel voelen, zijn haar en wangen.

(3) sneeuw: Simuleer sneeuw. De sneeuwvlokfunctie efficiënt en handelt snel aan kunstmatige de hemelafwijking van sneeuwfeifei triomfantelijk onderaan het scherm van boven tot onder met sneeuw. Sneeuw op het scherm en binnen samen gemengde sneeuw, een plotselinge blootstelling aan het publiek, en hij zal in zilveren make-upsu's wereld worden verpakt.

(4) rook: Gesimuleerde brandende rook. Imiteer een groot aantal van het branden van rook, doet de rook zich begeleid door „vlammen“ alsof de hemel in de verbranding voor. De gesimuleerde mist krult tussen wolken Piaowu in het publiek.

(5) bel: De geproduceerde bellen vult de lucht van de werkelijkheid. De zoektocht in de onderzeese wereld en onderwater, de diverse, aquatische planten en de dieren toe te schrijven aan de rol van metabolisme, zal uit een aantal luchtbellen van de blazende bellen van de bellenmachine in het theater van de afwijking, vervreemding tussen het publiek en het theater elke hoek van het merktheater in de levendige atmosfeer van geheimzinnigheid spugen

(6) hete daling: Het simuleren van de bloedige scènes van Aardwet van de Wildernis, of afscheidingen. Een vogel vloog over hun hoofden en voor u terwijl afgescheiden; oud slagveld, militair atletisch gebied, bloedspat, enz. Aangezien de lens voorkomt, 40 bespat het constante temperaturenwarme water in de vorm van grote waterdruppeltjes neer in het publiek, dat onverwacht effect kan krijgen.

(7) trilling: Simuleert een effect. Wanneer het filmscherm, een objecten lens en de lens of landend dergelijke scenario's beïnvloeden, maakt de onmiddellijke zeteltrilling het publiek voelen alsof zijnd in een virtuele werkelijkheid.

(8) bespuit, straaluitbreiding: Seat is uitgerust met mist, gaspijp. Gewoonlijk, heeft het, tegelijkertijd gebruikt en ook kunnen onafhankelijk worden gebruikt. Deze zetel kan op de uitbreiding in een verschillende waternevel en verschillende gassen worden bespoten

(9) oorwind: Haar achter uw oor, zodat het publiek de driedimensionele positie van de stimulatie en de authenticiteit van het milieu kan voelen.

(10) Oorgeluid: Seat-de rug van de stereosprekers, in bijzonder voorwaardelijke geluiden, het publiek kan de stimulatie van speciale gevolgen, alsof iets voor uw meningen bijna voelen, recht u op het punt staat aan te vallen.

(11) Vlam: simulatie van de verbrandingsvlam

 

 

Voordelen van het Nieuwste Elektrische Platform

 

1. Sterke waterproof&heatproof materiële, Beste prestaties
2. Beste beweging, Eenvoudigste structuur;
3. Het roestvrije staal materieel, Langste leven van Duitsland
4. 220v-macht, de Meeste energie - besparing
5. De nieuwste elektronische technologie, bijna geen behoefteonderhoud

Van het de Werkelijkheidsspel van het vermaakmateriaal Virtueel Hydraulisch de Motie5d 7D XD Theater

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn